Op 2 november vindt een spectaculair concert plaats in het atrium van de Priva Campus in De Lier. Chr. harmonievereniging Excelsior uit De Lier gaat samen met Maassluise Harmonie een programma brengen waar de liefhebbers hun vingers bij af zullen likken. Wat dacht u van de Rhapsody in Blue van Gershwin en het Adagio uit het tweede pianoconcert van Rachmaninoff? Maar ook El Golpe Fatal van Dirk Brossé en Conga del Fuego Nuevo van Arturo Márquez staan op het programma.

Kaarten voor dit bijzondere concert zijn vanaf nu online te bestellen via pr@excelsiordelier.nl en via www.maassluiseharmonie.nl. Ook zijn ze te koop bij DA Drogisterij Van Geest in De Lier en uiteraard via de leden van de beide verenigingen. Voor €12,50 hebt u een heerlijke muzikale avond uit met een gezellig drankje na in de mooiste concertzaal van Zuid-Holland! Komt u ook? Wacht niet te lang met bestellen, want het aantal kaarten is beperkt. Vol = vol!

Het orkest staat onder leiding van de dirigenten Dominic Sierat en Sebastiaan Hettema. De solist is Wouter Bergenhuizen (piano). Het concert vindt plaats in de Priva Campus, Zijlweg 3 in De Lier. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. Toegang €12,50 inclusief een drankje na afloop. U bent van harte welkom!