Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Koningsconcert 2022: we mogen weer!

27 april 2022 | 19:30 - 21:00

Op Koningsdag, woensdag 27 april a.s. geven we een spetterend Koningsconcert in de Vredekerk in De Lier. Na twee jaar van culturele duisternis kunnen we eindelijk weer doen wat we het liefst doen: muziek maken op het podium! We nodigen iedereen van harte uit om dat samen met ons te beleven tijdens dit concert. We blikken terug op de afgelopen jaren, staan stil bij de huidige tijd en we maken er uiteindelijk een feestje van met The Royal Sisters. Laat je verrassen door deze muzikale dames met onder meer de medley Stars on 45 (The Andrew Sister) en We’ll meet again.

Het Koningsconcert, onder leiding van onze dirigent Dominic Sierat, is zoals gebruikelijk helemaal gratis toegankelijk en geschikt voor het hele gezin. Het concert vindt plaats in de Vredekerk, Pr. Wilhelminastraat 1, De Lier en begint om 19.30 uur (Zaal open om 19.00 uur)

Over The Royal Sisters

The Royal Sisters is een vrouwelijk vocaal trio waarin jazz, theater, close harmony, retro en een vleugje feminisme samenkomen. In de vorm van drie licht geraakte queens vertolken deze muzikale zusters de jazz nummers van het jaar 1900+ in de hedendaagse sfeer.
The Royal Sisters zijn een creatie van de ”mezzo sister” Liesbeth Gieben. Al sinds haar tienerjaren had Gieben een voorliefde voor zingen in harmonie. Tijdens haar studie aan het Conservatorium begon ze te experimenteren met de muziek en presentatie van de ‘gouwe ouwe’ jazz standards. Het resulteerde in innovatieve en rebelse arrangementen.

In 2015 vond ze haar twee muzikale zusters en benoemde ze het project officieel, aangezien ze elkaar allen kenden van het Koninklijk Conservatorium: The Royal Sisters. Lotte Janssen vervult sinds 2017 de rol van sterke alt in de band. Janssen is songwriter en ervaren groepsvocalist. Lotte’s ervaring en muzikale input zijn een waardevolle aanvulling op de persoonlijke en muzikale dynamiek tussen de sisters.

In 2019 deed zangeres Sophie de Graaf haar intrede bij de band. Speelsheid en plezier definiëren de Graaf als zangeres. Ze legt graag al haar aandacht bij de tekst en het overbrengen van de muzikale boodschap aan de luisteraar.

 

Gegevens

Datum:
27 april 2022
Tijd:
19:30 - 21:00

Locatie

Vredekerk, De Lier
Koningin Wilhelminastraat 1
De Lier, 2678 EK