Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Snuffelrepetitie bij Excelsior

3 maart 2020 | 19:00 - 20:00

Op dinsdag 3 maart 2020 wordt er een snuffelrepetitie gehouden voor kinderen die het leuk vinden een instrument te gaan spelen. Ook ervaren muzikanten die een leuke, ambitieuze vereniging zoeken of ouders die een instrument willen spelen zijn van harte welkom. Het motto is Ontdek je talent op een muziekinstrument. Er kan een kijkje worden genomen bij de repetitie van het orkest en er kan ‘gesnuffeld’ worden aan verschillende instrumenten. Spontaan mee spelen met een eigen instrument kan ook, niveau of leeftijd spelen geen rol.

De blokfluitleerlingen zullen met het orkest onder leiding van dirigent Dominic Sierat samen spelen! Ook zal de dirigent de instrumenten in het orkest apart voorstellen en laten horen. Aanmelden is niet nodig, iedereen is welkom en de limonade en koffie staan klaar.

Er is ook gelegenheid om vragen te stellen en informatie over de vereniging te krijgen. Aanmelden voor blokfluitles kan op deze avond gedaan worden of anders per mail.

De repetitie is in ’t Centrum, Hoofdstraat 100 De Lier en is van 19.00 tot ca. 19.45 uur. Meer info? Stuur een mailtje naar info@excelsiordelier.nl.

Gegevens

Datum:
3 maart 2020
Tijd:
19:00 - 20:00

Locatie

Gebouw ’t Centrum
Hoofdstraat 100
De Lier,
+ Google Maps